Kontakt / RODO:

Klauzule informacyjne zgodne z art. 13 Ogólnego Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie  swobodnego przepływu takich danych  oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE

(ogólne rozporządzenie o ochronie danych)

 

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest firma Patryk Wiśniowski "Wister Bram",

41-706 Ruda Śląska, Kłodnicka 27 NIP: 641-232-80-26 REGON: 278323756.

2. Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w firmie Patryk Wiśniowski "Wister Bram" możliwy jest pod adresem e-mail : dane.osobowe@bram.pl

3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu przygotowania i realizacji czynności związanych z przygotowaniem wyceny, zawarciem zamówienia produktowego z naszej oferty na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a, b, c, d, e, f lub Art.9 ust.1 lit. a, b, c, d, h, i, j - ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

4. Odbiorcami Pani/Pana  danych osobowych będą firmy współpracujące z firmą Patryk Wiśniowski "Wister Bram".

5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do momentu przedawnienia roszczeń z tytułu zawartych zamówień lub zgłoszonych reklamacji. W zakresie, w jakim podstawą przetwarzania danych jest zgoda, Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane do czasu jej wycofania.

6. Posiada Pani/Pan prawo do: żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania (o ile nie uniemożliwi to realizacji obowiązków administratora wynikających z przepisów prawa), prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych . W celu skorzystania z powyższych praw należy  skontaktować się z administratorem lub z Inspektorem Ochrony Danych, korzystając ze wskazanych wyżej danych kontaktowych. W celu skorzystania z powyższych praw należy skontaktować się z administratorem lub z Inspektorem Ochrony Danych, korzystając ze wskazanych wyżej danych kontaktowych.

7. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzasadnione jest, że Pana/Pani dane osobowe przetwarzane są przez administratora niezgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

8. Podanie danych osobowych jest obligatoryjne na mocy odrębnych przepisów prawa. Podanie danych osobowych w celach innych niż na mocy przepisów prawa jest dobrowolne.

 

Na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach statystycznych oraz analizy zachowań użytkowników. Korzystając z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki zgadzasz się na ich korzystanie oraz ich zapis w pamięci urządzenia. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.

Wykonanie: Studio Rimm